lessphp fatal error: load error: failed to find D:\wamp\www\www.zrp-insolvency.ro/wp-content/themes/zrp2/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find D:\wamp\www\www.zrp-insolvency.ro/wp-content/themes/zrp2/style.less Echipa | ZRP Insolvency

Echipa

Adresa de e-mail: elena.cosma@zrp.ro

Telefon: 0040 21 311 05 17

 

Elena Cosma este Managing Partner ZRP Insolvency și are o experiență solidă de peste 38 de ani în domeniul bancar și financiar, cu accent pe aspecte de creditare și recuperare credite neperformante.

Ca și Managing Partner, Elena Cosma, trasează direcția strategică a firmei și supraveghează îndeplinirea cu succes a mandatelor primite de către ZRP Insolvency în dosarele de insolvență.

Având o experiență de peste 9 ani in domeniul insolvenței, Elena Cosma a coordonat procedurile specifice pentru mai multe proiecte importante precum TNUVA ROMANIA MILK, ISORAST TECHNOLOGY - ROTARY SRL, ENERGY BIO CHEMICALS și K & S ELECTRIC POWER POINT.

Managing Partnerul ZRP Insolvency este licențiat în Economie, specializarea Finanţe - Bănci şi deţine un MBA în Managementul Companiei.

A absolvit cursuri de specialitate în domeniul restructurării companiilor, managementului bancar şi analizei financiare în cadrul unor instituţii de prestigiu locale şi internaţionale.

Elena Cosma este practician în insolvență din anul 2005 și a participat la derularea primului dosar de insolvență din Romania.

Anterior poziției sale în cadrul ZRP Insolvency, a ocupat poziții de conducere la doua dintre cele mai importante bănci comerciale din Romania.

Elena Cosma- Managing Partner,

Adresa de e-mail: stan.tirnoveanu@zrp.ro

Telefon: 0040 21 311 05 17

 

Stan Tîrnoveanu este Partener Fondator ZRP Insolvency S.P.R.L. și are o experiență de peste 30 de ani în avocatură și de 18 ani în calitate de practician în insolvență.

Publicația internațională Chambers&Partners îl clasează încă din anul 2010 și până în prezent pe prima poziție în domeniul Insolvenţei și Restructurării. Acesta afirmă că Stan Tîrnoveanu este “unul dintre cei mai buni și respectați practicieni în domeniul procedurilor de insolvenţă care asigură asistență atât creditorilor cât și debitorilor”.

De asemenea publicația internațională Legal 500 confirmă faptul că Stan Tîrnoveanu este “ un avocat priceput care acționează în restructurare și în recuperarea datoriilor, la nivel corporativ înalt, fiind recunoscut pentru viziunea sa strategică și având performanțe excelente”.

În anul 2013, Stan Tîrnoveanu este singurul avocat care ocupă prima poziție în clasamentul realizat de prestigioasa publicație internațională Chambers & Partners, ediţia Chambers Global, în domeniul Insolvenţei. Aceiași publicație amintește faptul că “avantajul său profesional este dat de cunoștințele sale solide în domeniul bancar și proceduri similare, arii unde acesta are o viziune strategică și performanțe excelente”.

Alte surse declară cu încredere că Stan Tîrnoveanu “este primul nume care vine în minte pentru acest tip de munca. Am încredere în cunoștințele sale.”

 

Stan Tîrnoveanu - Partener Fondator,

Adresa de e-mail: Calin.zamfirescu@zrp.ro

Telefon: 0040 21 311 05 17

 

Călin-Andrei Zamfirescu este unul dintre cei mai reputați avocați din Romania, un litigator cu o experiență de peste 35 de ani în domeniul avocaturii și practician în insolvență de 16 ani. Experiența sa se concentrează în domeniul soluționării litigiilor și arbitrajului, acoperind un spectru larg de litigii în domeniul bancar, financiar, al insolvenței, al lichidării și falimentului.

Acesta “este apreciat ca fiind o personalitate marcantă în domeniul litigiilor” și “ un avocat reputat în domeniul soluţionării disputelor și al arbitrajului. Călin Zamfirescu oferă servicii de consultanță şi reprezentare în dispute din domeniul bancar, financiar și insolvență” (Chambers&Partners, 2014).

Călin -Andrei Zamfirescu a participat ca avocat și ca lichidator în cadrul unor proceduri de reorganizare și faliment de mare complexitate și a acordat asistență juridică în cadrul procedurilor de executare silită și lichidare judiciară, coordonând, totodată, reprezentarea intereselor creditorilor, sau, după caz, a debitorilor.

Călin-Andrei Zamfirescu este Președintele de Onoare al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Șeful Delegației Uniunii Naționale a Barourilor din Romania la CCBE și Președintele de Onoare a Uniunii Profesiilor Liberale din Romania.

 

Călin- Andrei Zamfirescu – Partener Fondator,

Adresa de e-mail: georgeta.varian@zrp.ro

 

Georgeta a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca in anul 2005, precum si doua cursuri de master, in Drept Civil, respectiv Management Performant.

Este practician in insolventa si membru al UNPIR din anul 2009.  Din 2016, Georgeta s-a alaturat echipei ZRP.

Georgeta Varian - Practician in Insolventa Senior,

Adresa e-mail: iulia.ivaschescu@zrp.ro

Telefon: 0040 21 311 05 17 / 0752 146 791

 

Iulia Ivășchescu este specialist în marketing cu o experiență de studii internaționale. Este implicată în mod direct atât în promovarea bunurilor debitorilor , dar și în promovarea ZRP Insolvency S.P.R.L. Ea este unul dintre cei mai noi membri ai ZRP Insolvency.

Iulia Ivaschescu - Marketing Specialist,

Adresa de e-mail: ionela.radulescu@zrp.ro

Telefon: 0040 21 311 05 17

 

Ionela Radulescu are o experiență de peste 10 ani ca jurist și ca practician în insolvență, fiind implicată de-a lungul carierei în proiecte privind reorganizarea și lichidarea mai multor societăți. Experiența sa include redactarea documentației procedurale, elaborarea de strategii pentru fiecare dosar precum și reprezentarea debitorilor în instanță. În activitatea desfășurată ca și practician în insolvență al echipei ZRP Insolvency SPRL este implicată în instrumentarea și gestionarea dosarelor complexe ale societăților în insolvență, reorganizare și faliment al căror obiect de activitate se găsește în principal în sectorul construcțiilor, industria prelucrătoare, comerț și transporturilor.

Ionela Radulescu- Practician in Insolventa Senior,

Adresa de e-mail: mihaela.maxim@zrp.ro

 Telefon: 0040 21 311 05 17

 

Mihaela Maxim are experienţă de 14 ani ca avocat şi 10 ani ca practician în insolvenţă și a gestionat de-a lungul carierei zeci de dosare de insolvenţă, în toate etapele procedurii. Aceasta administrează în prezent dosare cu un grad ridicat de complexitate privind procedura insolvenței unor societăți ce activează în domeniul petrochimiei, imobiliar precum și în alte domenii.

Mihaela acordă consultanţă în domeniul dreptului insolvenţei, al lichidărilor voluntare, asigură relaţia cu instituţiile publice, elaborează şi redactează contracte şi alte acte juridice, reprezintă societăţile în insolvenţă în instanță.

 

 

Mihaela Maxim- Practician in Insolventa Senior,

Adresa de e-mail: mihai.lantos@zrp.ro

Telefon: 0040 21 311 05 17

 

Mihai Lanțos este colaborator ZRP Insolvency încă de la începutul societății. În desfășurarea activității, Mihai este implicat în numeroase proiecte, atât de lichidare cât și de reorganizare judiciară. Având o dublă calificare, de economist și jurist, Mihai activează în cadrul echipei în toate fazele procedurilor de insolvență administrate de către ZRPI. Experiența sa în activitatea de practician în insolvență se întinde pe mai bine de 7 ani, timp în care a acumulat o vastă experiență pe care o pune cu succes în practică.

Mihai Lantos- Practician in Insolventa Senior ,

Adresa e-mail: alina.surpateanu@zrp.ro

Telefon: 0040 21 311 05 17

 

Alina Surpățeanu este practician în insolvență definitiv cu o experință de peste 7 ani în domeniul juridic. În activitatea desfășurată a fost implicată în mod direct în gestionarea dosarelor, elaborând strategii și acte de procedură. Totodată asigură reprezentarea debitorilor în fața instanțelor de judecată. Alina s-a alăturat echipei ZRP Insolvency în iunie 2014 și este cel mai nou mebru al echipei, preluând în gestiune dosare cu grad ridicat de complexitate.

Alina Surpățeanu - Practician în Insolvență Senior ,

Adresa de e-mail: alexandru.ciobanu@zrp.ro

Telefon: 0040 21 311 05 17

 

Alexandru Ciobanu are o experiență de peste 7 ani ca economist, iar în prezent gestionează operațiunile de trezorerie ale companiei și partea de analiză economico-financiară a dosarelor de insolvență. Anterior poziției sale în ZRP Insolvency S.P.R.L. a lucrat timp de 2 ani în domeniul bancar și a coordonat timp de 5 ani activitățile de trezorerie ale unei companii de construcții. Alexandru s-a alăturat echipei ZRP Insolvency S.P.R.L. la începutul anului 2014.

Alexandru Ciobanu- Economist,

Adresa de e-mail: alexandru.stanciu@zrp.ro

 

Alexandru Stanciu are o experiență de peste 5 ani ca economist în domeniul insolvenței și deține calitatea de Expert Contabil începând cu anul 2016. Alexandru s-a alăturat echipei ZRP Insolvency în luna iunie 2015, iar în prezent acesta este implicat în dosare de insolvență de o complexitate ridicată, asigurând sprijinul pentru practicienii în insolvență în următoarele domenii: contabilitate, inventarierea patrimoniului, restructurarea afacerii, fiscalitate și analiză economico-financiară.

Alexandru Stanciu - Practician in Insolventa Senior,