Grup ZRP

ZRP Insolvency beneficiază de întregul suport al societăților din grup, respectiv societatea profesională de avocați SCA Zamfirescu Racoți & Partners, dar și ZRP Tax, firma de consultanță în domeniul fiscal.

SCA Zamfirescu Racoti & Partners

zrp-attorneys at law (2)

Zamfirescu Racoți & Partners este acreditată ca  una dintre cele mai importante societăți de avocatură din Romania.  Oferind servicii  de asistență juridică atât în domeniul avocaturii de business, cât și în sfera litigiilor, arbitrajului și consultanței fiscale, ZRP este recomandată de anuarele  internationale de specialitate pentru performanțele sale în variate arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvență, drept financiar-bancar,  drept societar / fuziuni și achiziții, dreptul muncii, energie și resurse naturale, proprietate intelectuală, drept imobiliar, piață de capital, drept fiscal etc.

ZRP Tax

zrp-tax1

ZRP Tax este o firmă de consultanță independent afiliată la SCA Zamfirescu Racoți & Partners. Firma oferă servicii integrate fiscale și juridice în vederea asistării clienților săi în activitatea desfășurată și în vederea trasării strategiei competitive a acestora. Practica fiscală tratează aspectele fiscale ale unei game largi de tranzacții societare, comerciale și financiare, se ocupă de dispute fiscale și are o experiență considerabilă în dezvoltarea planificării fiscale inovatoare.